Vés al contingut
1

Horts Urbans gratuïts per les persones més grans de 60 anys

 

 

L’Ajuntament de Pineda posa a disposició dels ciutadans un total de 9 horts urbans gratuïts. Hi poden accedir les persones de 60 anys o més, jubilats o d’invalidesa permanent, empadronats a Pineda i no poden disposar de cap altre hort o terreny de conreu al municipi, ni tenir cap altre membre de la unitat de convivència que sigui adjudicatari/ària o sol·licitant d’un hort al municipi. Les sol·licituds es poden tramitar a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament fins el dia 29 de maig. Aquelles persones que vulguin demanar cita prèvia ho poden fer a les Oficines de la OAC de l’Ajuntament fins aquest divendres.

Situats a Can Cornet, al Carrer Arnau, cada hort ofereix uns 50 m2 amb un buc d'emmagatzematge d’eines individual. L'espai també tindrà serveis compartits com un lavabo, una zona de descans amb taules i bancs i compostadors de matèria orgànica de fins a 600 litres.

Els horts urbans són petits espais on la gent gran hi podrà dur a terme el seu propi hort i cultivar les seves hortalisses o verdures. A més, són totalment gratuïts per a les persones usuàries i l’autorització d’ús de cadascun dels horts tindrà una durada màxima de quatre anys.