Vés al contingut
1

4ª Trobada Infantil i Juvenil de Percussió en una edició especial del Petit Ressona!

Foto: Ràdio Pineda

 

 

Aquest dissabte arriba una edició molt especial del Petit Ressona en motiu del 10è aniversari dels Petits Musicae juntament amb els 35 de les Forces Infernals de Poblenou. A causa de la previsió de pluja a la tarda, les activitats i actuacions es faran només durant el matí.

A les 10 del matí es farà la 4ª Trobada Infantil i Juvenil de Percussió amb una cercavila des de la Plaça Nova per acabar a la plaça de la Biblioteca. Paula Garcia dels Petits Musicae ha dit que participaran 9 grups convidats d’arreu de Catalunya i Aragó. A 2/4 de 12 del matí es farà l'actuació dels Estàtics i a continuació un taller de zumba. A 2/4 de 2 del migdia us podreu quedar a dinar a la ‘Macarronada popular’, un dinar a base d’un plat de macarrons a la bolonyesa, pa, aigua i postre, amb la col·laboració de l’associació de veïns del barri. El preu del tiquet és de 4 euros que podeu comprar a la mateixa plaça. I a 3/4 de 3 de la tarda es farà una actuació especial en motiu dels 10 anys de l'entitat.

També durant el matí es farà una actuació especial i una masterclass de zumba. A més, hi haurà inflables, jocs tradicionals, pintacares i taller de manualitats. Paula Garcia ha animat a tothom a venir-ho a veure i a col·laborar portant aliments i productes, principalment, per gats a benefici de la protectora ADIAP.

 

Totes les actuacions i activitats es fan durant el matí a la plaça de la Biblioteca de Poblenou.

 

1