Vés al contingut
1

Maria Palacios Vaz guanya el Mutua Madrid Open sub 16 de tennis

Escolta l'entrevista a Maria Palacios

Maria Palacios Vaz de 14 anys, ha guanyat el Torneig Mútua Madrid Open sub 16 disputat a La Nucía (Alacant). Es tractava de la segona prova d'aquest circuit nacional de tennis, que es va jugar durant un cap de setmana intens a l'Acadèmia de Tennis David Ferrer. 32 tennistes procedents de tot Espanya i diversos països van disputar aquest prestigiós torneig cadet, del 9 a l'11 de juny. Amb aquest triomf Maria Palacios Vaz ha obtingut la classificació per a la Fase Final del Mútua Madrid Open sub 16, que es disputarà de l’1 al 5 de maig del 2024 a Madrid. La podrà disputar amb les grans estrelles de tennis del circuit ATP i WTA . Ha dit que «és un torneig amb un nivell molt alt i prestigiós».

També s'ha proclamat campiona de Catalunya junior en dobles.

Fins l'any que ve, Maria Palacios jugarà diversos campionats. Durant tot l'any fa molts entrenaments d'elit per tenir el màxim nivell i aprofitarà l'estiu per «treballar el dia a dia».