Vés al contingut
1

'La nit més Xul@!', la revetlla de Sant Joan a Poblenou

 

 

Es farà divendres 23 de juny a la plaça de la Biblioteca de Poblenou amb sopar a la fresca i ball amb DJ 'fins que el cos aguanti'. Laura Guinart, dels Xul@s ha explicat que hi haurà música de totes les dècades, servei de bar a preus populars i sortejos. Si voleu reservar tiquets pel sopar us heu de posar en contacte amb els Xulos.

La revetlla de Poblenou està organitzada pels Xulos de Pineda amb el suport de l'Ajuntament de Pineda.


 

Revetlla de la Penya Barcelonista amb un sopar i coca

La Penya Barcelonista de Pineda farà la revetlla a partir de les 9 de la nit al local de la penya (c/ Biblioteca, 31) amb un sopar i coca al preu de 20 euros. Manel Flores ha dit que és una revetlla familiar que fa més de 40 anys que la celebren i és oberta a tothom. Inscripcions al telèfon 620 58 89 72.

 

Revetlla a Can Carreras

Els veïns de Can Carreras també celebren la revetlla a partir de les 9 del vespre al Casal. Hi ha música en directe, servei de bar, coca i cava per a tothom. Sònia Gómez, presidenta de l’Associació de Veïns del barri ha explicat que qui vulgui podrà portar el sopar de casa. També ha dit que és una revetlla més tranquil·la ja que no es poden tirar petards. El preu de l’entrada és de 10 euros pels socis i de 20 euros pels no socis. També es fa el sorteig d’un pernil i dues ampolles de Rioja.