Vés al contingut
1

Lo Pau de Ponts i The Sun Cats actuaran a la Revetlla de Sant Joan de les Mèlies i la festa acabarà amb DJ Slum

 

 

Lo Pau de Ponts i The Sun Cats actuaran a la Revetlla de Sant Joan de les Mèlies i la festa acabarà amb DJ Slum, amb música fins la matinada. Els actes començaran a les 8 del vespre a la Plaça de les Mèlies, amb l'arribada de la flama, encesa del peveter amb la Flama del Canigó, grallers, batucada, la dansa de la Dauna, sopar, i finalment les actuacions musicals. Lluna Martí del Montpalau Team i membre de la organització ha dit que l’arribada de la Flama del Canigó donarà el tret de sortida a la revetlla amb la participació de les entitats col·laboradores.

El sopar és a base de coca de recapte, amanida de pasta amb 'toppings', beguda, gelat i rom cremat al preu de 12€. Durant tota la nit no hi faltarà la coca i el cava i també hi haurà servei de bar.


 

Reserva de tiquets pel sopar (limitats)

Tiquets pel sopar a la venda a les Botigues Herbes de Pineda, i al local del Centre Excursionista Montpalau Team de Pineda. Aquí també pots fer la teva reserva del sopar.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeLpR9_KCIWix2pQpTg_U269T9d781Yx2ETwZG7DuncOqtq0w/viewform

La revetlla està organitzada per diverses entitats que han fet públic que «cap d'elles guanyarà diners amb la revetlla sinó que els guanys que hi pugui haver serviran íntegrament per organitzar la revetlla de l'any que ve».


 


 

La revetlla serà possible gràcies a l'organització del Cau de Pineda, el Centre Excursionista Montpalau Team, les Forces Infernals de Poblenou, la Colla de Geganters i Grallers de Pineda, el Pubillatge, el XIP i els ADF's amb el suport de l'Ajuntament de Pineda.