Vés al contingut
1

Continua a Pineda el Festival Psychobilly Meeting amb èxit de públic internacional

Fotos: Organització Festival

 

Continua fins l'11 de juliol el Psychobilly Meeting, que ha portat un gran nombre de visitants internacionals a Pineda. Des del 2008 s’organitza al municipi en col·laboració amb l’Ajuntament. El festival invlou un gran nombre de concerts fins diumenge, tot i que el conjuunt de les activitats s'allarga fins dimarts que ve. Destaquen bandes musicals com Bad Manners, Nekromantix, Guana Batz o King Kurt.


 

Cal destacar que no hi ha cap altre festival al món d'aquest gènere i que l’oferta musical es complementa amb una oferta turística. Els concerts es realitzen en dos punts concrets: al costat de Can Xaubet i al Beach Santi’s Bar. Les activitats, en canvi, es desenvolupen en diferents punts del municipi, amb nits temàtiques i altres propostes que conviden als intercanvis culturals.


 

Què és el Psychobilly?

El Psychobilly neix al Regne Unit als anys 80, com a fusió del rockabilly fet als anys 50 i els nous estils que apareixen com per exemple el punk. Amb els anys evoluciona i avui encara ho segueix fent agafant altres tipus d’influències com el pop, metal i altres músiques, en poques paraules podríem dir que és el rockabilly d’avui en dia. Normalment les formacions són trios de guitarra, contrabaix i bateria però moltes vegades s’utilitzen dues guitarres.

 

1