Vés al contingut
1

El PSC fa un acte dimecres a Pineda amb la ministra Raquel Sánchez

El PSC de Pineda ha organitzat per aquest dimecres un acte amb la Ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, i la Portaveu del PSC al Parlament, Alícia Romero. L'acte estarà dedicat a la «presentació del protocol entre el govern d'Espanya i la Generalitat per pacificar la carretera Nacional II i la millora de les connexions de l'autopista C-32 al seu pas pel Maresme». En aquest acte del PSC, la ministra Raquel Sánchez i Alicia Romero, estaran acompanyats per l'alcalde de Pineda, Xavier Amor.


 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que la pacificació de la Nacional II és necessària i molt reivindicada des de la comarca del Maresme. L'objectiu és que la N-II passi a ser un nou carrer, i derivar al màxim el trànsit rodat cap a l'autopista.

 

Xavier Amor ha destacat que es fa el traspàs de finançament per part de l'Estat a la Generalitat, amb un protocol entre les dues administracions per tirar endavant el projecte, Ha afegit que «cal tenir en compte que Pineda és un dels municipis que més se'n beneficiaran, amb el carril bici, dues noves rotondes i el nou enllaç amb l'autopista». Amor ha dit que «és molt important per la mobilitat de Pineda, on passen molts vehicles»

 

En l'acte es donaran els detalls del protocol Estat-Generalitat i també del projecte que es vol tirar endavant. L'acte del PSC es fa al Centre Innova, aquest dimecres des de 2/4 de 7 de la tarda, al C/ Torres Quevedo.