Vés al contingut
1

Diego Sanchez (PP): "Pineda ha d'apostar per la promoció econòmica i crear llocs de treball"

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

El portaveu del PP, Diego Sánchez, ha dit a Ràdio Pineda que enceta aquest mandat municipal amb «força, il·lusió i ganes de treballar per Pineda».

A partir de la seva experiència a l'Ajuntament, ha dit que vol aportar propostes i solucions en benefici de tots. Ha dit que hi ha un govern del PSC de majoria absoluta, però des de l'oposició també cal treballar i està atents a l'acció de govern. Ha remarcat que les propostes positives per Pineda no són ni de dretes ni d'esquerres.

 

Entre les prioritats que veu per Pineda, encara que siguin a més llarg termini, destaca el desenvolupament urbanístic del Pla Parcial Número1. A curt termini, defensa apostar per la promoció econòmica i la creació de llocs de treball.

 

Diego Sánchez, portaveu del PP de Pineda, també ha parlat de les Eleccions Generals. Ha dit que confia en que Feijoó obtingui la majoria absoluta i, arran dels pactes en altres comunitats, s'ha desmarcat de l'ideari i les accions de VOX: «no som el mateix».

 

 

Hugo Manchón, de la candidatura del PP per Barcelona, ha visitat aquest matí Pineda

Hugo Manchón, de la candidatura del PP per Barcelona, ha visitat aquest matí Pineda, acompanyat per Diego Sánchez i Gerard Roig, portaveu i president del PP a Pineda, respectivament. Al mercat de Pineda, ha manifestat que han recollit «la preocupació pels impostos alts, i el missatge insensible del govern d'Espanya de dir que l'economia va bé, quan hi ha molt atur». Ha afegit que per això han vingut «a explicar que hi ha una alternativa, una manera diferent de fer les coses i que cal concentrar el vot en el PP per un govern de majoria, i governar per a tots». Als veïns de Pineda ha demanat confiança al PP, per governar per a tots, i que no es decidexin els pactes als despatxos. Per això demanen que el canvi arribi a Espanya.

 

1


1