Vés al contingut
1

Cap de setmana negre amb dues victimes mortals i tres ferits greus en diversos accidents a Sant Pol, Malgrat i Tossa

 

 

Un jove mor ofegat a la platja de Rocagrossa a Sant Pol de Mar

Segons s'ha sabut el telèfon d’emergències 112 ha rebut l’avís al voltant de dos quarts de set de la tarda d'ahir, quan un testimoni ha alertat de que havien tret un home del mar, que treia aigua per la boca, i que li feien maniobres de reanimació. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’hi ha desplaçat amb dues unitats terrestres i un helicòpter. Els professionals han intentat reanimar l’home sense èxit. A l’hora dels fets, el servei de vigilància de la platja ja havia finalitzat.

En total s’han rebut set trucades per aquest fet, incloent una d’un socorrista que es trobava a lloc per avisar també que una persona que havia presenciat els fets havia patit un atac d’ansietat. Segons Protecció Civil, amb aquesta, ja són 21 les persones mortes a les platges catalanes en el període de campanya estival. Un recompte, que detalla, només fa referència a banyistes.


 

També ha mort un ciclista a Tossa de mar i tres ferits en un accident de trànsit a Malgrat de Mar

Un ciclista ha mort aquest dimarts al matí en un accident amb un autocar a la carretera GI-681 a Tossa de Mar. El sinistre ha tingut lloc poc abans de dos quarts d'onze del matí. Per causes que encara s'estan investigant, la víctima ha caigut a la calçada i posteriorment ha impactat contra un autocar. Arran de la trompada, el ciclista ha mort. Segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT), la víctima era un home de 58 anys veí de Piera (Anoia). L'accident ha passat al quilòmetre 6,5 d'aquesta carretera, que es caracteritza per tenir moltes corbes i sol ser un lloc per on circulen molts ciclistes. L'avís del sinistre s'ha rebut a les 10.21 del matí.


 

(Ràdio Palafolls)

Una dona ha resultat ferida en estat greu i dos menors d’edat en estat menys greu després que el vehicle que conduïen sortís de la via al camí que comunica el Molí Vell amb la Platja de Malgrat de Mar. En el moment de l’accident hi havia tres ocupants en el vehicle, una dona que ha resultat en estat greu i que ha sigut traslladada a l’Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) de Badalona, i dos menors d’edat en estat menys greu, traslladats a l’Hospital Comarcal de Mataró. 

S'han hagut d’excarcerar a dues persones que havien quedat atrapats a l’interior del vehicle. El tercer passatger havia pogut sortir fora del vehicle pel seu propi peu. En el dispositiu hi han participat tres dotacions del SEM, 5 dels Bombers i la Policia Local de Malgrat de Mar.