Vés al contingut
1

Els pescadors de Pineda i la Coral Montpalau al Firamar de Sant Pol

 

 

De diumenge destaca la tirada a l'art a les 9 del matí amb la participació dels pescadors de la Confraria de Pescadors de Pineda i El Mamelló. Com és tradició, el peix que es pesca és repartit entre els que ajuden a estirar el cap per fer la pesca. L'any passat va ser tot un èxit de participació i de captures en una demostració de pesca que es feia antigament. La tirada a l'art també es farà per la Festa Major de Pineda.


 

Actuació de la Coral Montpalau

De Firamar també destaca un concert de cançó marinera, divendres amb la Coral Montpalau de Pineda i Sant Pol canta, i havaneres de taverna amb Els Cremats. Es farà divendres a 2/4 de 9 del vespre a la plaça de la Punta al preu de 5€ l'entrada amb copa de cava.

 

1


 

Firamar

Firamar és una fira d'arts, oficis i motius mariners, que inclou també el Festival d'Havaneres de Sant Pol. Firamar es compon d'una part lúdico-festiva amb la celebració del festival d'havaneres, una altra de caire més didàctic, amb tallers i demostracions d'arts de pesca, i una tercera que inclou la venda i/o exposició de productes relacionats amb el mar que manufacturen els artesans i artistes. Tampoc falten els àpats més típics com la sardinada, els entrepans de seitó o el rom cremat.

Se celebra a finals d'agost al Passeig de la Punta i a la platja de Pescadors.


 

Consulta aquí el seu programa d'actes

https://www.santpol.cat/document.php?id=50663

 

1

 

1

 

1