Vés al contingut
1

Carla Mena, Josep Luchena, Ainoa Cañete i Arnau Caimel són els nous representants del Pubillatge de Pineda

Fotos: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

Aquest dimarts al migdia s’ha fet l’acte de comiat i la proclamació dels nous representants del Pubillatge de Pineda durant la ballada de Les Danses de Pineda a la Plaça de Catalunya.

La nova Pubilla de Pineda és Carla Mena, que fins ara ha estat Dama de Pineda 2022.

Josep Luchena és el nou Hereu de Pineda. Ainoa Cañete, en representació de l’Associació de Veïns de Can Carreras és la nova Pubilleta de Pineda i Arnau Caimel, del Centre Cultural, és l’Hereuet de Pineda.

 

 

La Pubilla de Pineda Carla Mena s’ha mostrat molt satisfeta d’assumir el càrrec i ha animat als joves a formar part de l’entitat.

 

1

 

 

 

El nou Hereu de Pineda Josep Luchena ha dit que sent molt d’orgull representar el municipi arreu de Catalunya.

 

2

 

 

 

De la seva banda, la Pubilleta de Pineda Ainoa Cañete ha dit que tenia ganes de provar l’experiència de formar part del Pubillatge i ha dit que té moltes ganes de visitar Andorra.

 

També vam parlar amb el nou Hereuet de Pineda. Arnau Caimel ha dit que es va presentar com a candidat a Hereuet per la oportunitat de visitar molts pobles de Catalunya.

 

 

A l’acte també es va fer el comiat dels fins ara representants del Pubillatge pinedenc. Constanza Bernardez Bages, Xavier Tuber Vergés i Brenda Bernardez Bages han explicat que s'emporten moltes experiències viscudes i han fet una crida perquè els i les joves de Pineda coneguin i s'animin a formar part del Pubillatge pinedenc.

 

4

 

5

 

6