Vés al contingut
1

El Cau de Pineda comença inscripcions a partir del 8 de setembre

 

 

El Cau de Pineda fa les inscripcions pel proper curs amb places limitades, per tant, si voleu apuntar-hi els vostres fills/es heu d'anar al Cau al passatge Tharrats a la Masia de Can Jalpí. Les inscripcions es fan de 4 a 7 de la tarda i també dissabte de 10 a 1 del matí.

El curs començarà el dissabte 23 de setembre i es farà una reunió per a les famílies el divendres dia 22 on s'explica el funcionament del Cau i la distribució dels equips de caps, entre altres.

La Festa del Pas que significa l'inici del curs de forma oficial es farà l'1 d'octubre.

 

1


 

El Cau” és com s'anomena de forma popular, el moviment escolta i guia a Catalunya. És una entitat sense ànim de lucre que forma part del moviment de Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya.

L'objectiu és sobretot educar infants i joves a través del mètode escolta i guia, treballant el seu creixement personal i convertir-los en persones actives, conscients i compromeses amb la societat. És un moviment que existeix arreu del món, i que sobretot, s'ho passa molt bé en contacte amb la natura i la societat que els envolta.

El Cau de Pineda està liderat per un equip de caps organitzats i formats amb la titulació corresponent com a monitors o directors de lleure infantil i juvenil. Fan excursions, projectes adequats a cada edat, campaments de Setmana Santa i estiu, festes diverses, el Sant Jordi, etc.

En poden formar part infants a partir dels 6 anys fins als joves de 18. També podeu ser caps a partir de la majoria d'edat.


A Pineda el Cau ha celebrat ja el seu 60è aniversari de tasca ininterrompuda a la població, essent una de les entitats més actives del poble.

 

Per a qualsevol dubte podeu fer un mail a montpalau@escoltesiguies.cat i a @caudepineda