Vés al contingut
1

El Mamelló de Pineda participa a la I Trobada de Vela Llatina de Blanes

 

Fotos. Associació d'Amics a Vela Llatina El Mamelló de Pineda.

 

Hi participarà amb la Madrona i La Rosita, dues barques a vela llatina que tenen la seva seu a la platja dels Pescadors de Pineda. La trobada es farà el proper dissabte i compta amb una navegada per la façana marítima de Blanes i diversos actes de patrons i mariners. També es farà una xerrada de l'arqueòleg submarí Christian Pétron, un dels principals protagonistes de les campanyes de recuperació del llegat del Titànic. També hi serà el degà de la Facultat de Nàutica de Barcelona, el capità Agustí Martí. Durant la xerrada també s'explicarà que va passar al submergible 'Titan' que va explosionar ara fa unes setmanes mentre visitava el Titànic.


Els patrons que participaran a la trobada també podran gaudir d'un rom cremat i d'un concert de cançons de pescadors amb Josep Andújar, entre altres activitats.


 

L'Associació d'Amics a Vela Llatina El Mamelló de Pineda és una entitat que fomentar i difon la navegació tradicional a vela llatina, tal i com s'ha fet durant mil.lenis a la Mediterrània. Fa i promou activitats a Pineda i participa en altres poblacions representant també la vila de Pineda allà on va.


 

1