Vés al contingut
1

El Mamelló de Pineda ha participat a la I Trobada de Vela Llatina de Blanes

 

Fotos. El Mamelló

 

Hi ha participat amb la Madrona i La Rosita, dues barques a vela llatina que tenen la seva seu a la platja dels Pescadors de Pineda. Durant la trobada s'ha fet una navegada per la façana marítima i un dinar de germanor i la xerrada de l'arqueòleg submarí Christian Pétron, un dels principals protagonistes de les campanyes de recuperació del llegat del Titànic i també amb el degà de la Facultat de Nàutica de Barcelona, el capità Agustí Martí.

També han pogut gaudir d'un rom cremat i d'un concert de cançons de pescadors amb Josep Andújar.

 

1

 

1

 

1

 

1

 

 

 

1

 

Com a curiositat cal destacar que el vaixell Ciutat de Badalona, que va ser construït el 1929, ha tingut, per primer cop, una navegant de més edat que el propi vaixell. Es tracta de la Magda Mitjans i Guimerà, veïna de Badalona de 103 anys d'edat que ha format part de la tripulació. Ha estat un nota molt emotiva de la trobada.

 

1
La Magda Mitjans amb la seva família.

 

1

 

 

1
Ciutat de Badalona


 

L'Associació d'Amics a Vela Llatina El Mamelló de Pineda és una entitat que fomentar i difon la navegació tradicional a vela llatina, tal i com s'ha fet durant mil.lenis a la Mediterrània. Fa i promou activitats a Pineda i participa en altres poblacions representant també la vila de Pineda allà on va.