Vés al contingut
1

Gong Associació dedica l’edició del Somriure d’aquest any a la Mare Terra

Fotos: Ràdio Pineda i Gong

 

Protegim, cuidem, lluitem i embellim la nostra Mare Terra’. Amb aquest lema, Gong Associació organitza a partir d’aquest divendres, els actes del Somriure 2023. Fins el dia 11 de novembre han preparat diverses activitats com una lectura de poesia, la creació d’un laberint màgic, un concert amb Fildegospel, meditació, relaxació, bany de riures i una mostra creativa juvenil. Lluïsa Mª Garcia, de Gong, ha explicat que l’objectiu aquest any és posar en valor l’espai i les relacions entre els humans per viure en pau i pel final de la violència a qualsevol lloc del planeta.

 

Els actes del Somriure comencen aquest divendres a les 7 de la tarda a la biblioteca Serra i Moret amb una lectura de ‘Poesia per la Mare Terra’ a càrrec del grup pinedenc Universos Poéticos. Maribel Montero, membre del grup ha explicat que recitaran poemes d'autors com Machado, Francisca Aguirre, Joan Brossa, entre altres.

 

1

Foto d'arxiu de lectura de poesia a la biblioteca. Foto: Gong

 

Els actes continuaran aquest dissabte a 2/4 d’11 del matí a la plajta dels Pins amb la creació d’un laberint màgic per fer meditació amb una tècnica molt antiga, i diumenge es fa el concert solidari de Fildegospel. El seu director, Rubén Espinosa, ha explicat que interpretaran un tema molt especial relacionat amb la pau.

 

2

Foto d'arxiu del concert de Fildegospel pel Somriure

 

Els actes continuaran la setmana que ve amb propostes de meditació, relaxació, bany de Riures. Organitza Gong Associació amb el suport de l’Ajuntament de Pineda.

 

3

Foto d'arxiu del laberint màgic per fer meditació

 

 

1