Vés al contingut
1

El mes d'octubre ha estat el més càlid dels últims 30 anys a Pineda

Foto: Montse Pinel Martínez

 

 

El temps

Màxima d’ahir: 16º

Mínima d’avui: 6’5º


 

Previsió:

Avui dimecres es manté el temps estable i l’ambient de tardor. A la tarda entra el vent de garbí reforçat amb algun cop de 40km/h.

La propera nit i matinada arribarà un front que ens creuarà fins demà al migdia, amb risc d’algun petit plugim demà al matí. A migdia s’obriran clarianes quedant la tarda variable. Temperatures més fresques, màximes de 15º i vents fluixos.

Divendres i dissabte tornaria l’estabilitat amb una mica de vent de garbí i ambient fred. De diumenge en endavant ens afectarà una massa càlida que farà pujar la temperatura gran part de la setmana que ve amb dies de sol, bonança i ambient més agradable a les hores centrals del dia.

 


 

Resum dades mes d’octubre

Hem tingut una temperatura mitjana de 19’8º. De 2 a 3 graus més del que tocaria. Pel que fa a la pluja total recollida ha estat de 29l/m2 a Pineda centre i 32l/m2 a Pineda nord, per tant, poca pluja que ni els boscos se n’han adonat i per tant, continuen amb aquesta situació de sequera extrema.

A destacar la temperatura màxima dels dies 1 i 3 d’octubre que va ser de 27º , temperatura d’estiu, i la temperatura mínma del dia 31 va ser de 8’5º. Destaquem també el cop de vent de 60km/h el dia 19 d’octubre. Els primers 14 dies d’octubre vam arribar als 25º o més.


 

Dades de Jordi Pérez