Vés al contingut
1

Tres pinedencs integren el Consell Consultiu de la Gent Gran del Maresme

 

Foto d'arxiu. Ràdio Pineda

 

Ha renovat càrrecs i marca el full de ruta 2024 i aquests veïns de Pineda en formen part. Són Joaquim Noguera, Felicíssima Mazoteras i Mercè Rovira. Encara queda una vacant ja que a Pineda li pertoquen quatre representants.


 

El Consell Consultiu de la Gent Gran és un òrgan de participació i consulta que té com a objectiu conèixer les necessitats socials de la gent gran de la comarca, articular polítiques per a la gent gran i promoure activitats que ajudin a millorar la qualitat de vida de les persones.

El seu màxim òrgan de decisió és l’Assemblea General que, entre d’altres funcions, aprova la programació anual i participa en la definició de les necessitats comarcals de la gent gran.


 

L’Assemblea General celebrada dimarts passat sota la presidència de Marta Passet -consellera delegada de Drets i Serveis a les Persones, en qui ha delegat el president comarcal Francesc Alemany- va escollir Josefina Escriche vicepresidenta del Consell Consultiu. Escriche, d’Arenys de Munt, serà també qui representarà la veu del Maresme en el Consell de la Gent Gran de Catalunya.

També es va repassar la feina feta el darrer any destacant les caminades populars que es van fer el 15 de juny a 13 municipis en motiu de la celebració del Dia Mundial de la Presa de Consciència sobre l’Abús i el Maltractament a les Persones Grans i la posta en marxa del Portal de la Gent Gran, un espai web que -amb la col·laboració dels ajuntaments i del món associatiu- recull informació d’interès per a aquest col·lectiu.

De cara a 2024, l’Assemblea va acordar mantenir les 4 comissions de treball creades: Xerrades, Passejades, Voluntariat i Web i reforçar la feina per promoure la participació activa.