Vés al contingut
1

Activitats diverses a Pineda amb motiu de la Marató de TV3

 

Marxa per la Marató

Sortirà a les 9 del matí. Tiquets al preu de 5€ a la venda a Can Comas, can Xaubet, el Centre Cívic Poblenou, i també a la botiga Herbes del carrer Roig i Jalpí. També es podran comprar dorsals el mateix dia de la cursa si en queden. I també els podeu comprar a www.montpalauteam.cat Hi ha fins a mil dorsals disponibles. Tots els beneficis es destinaran a la Marató de TV3 i seran destinats a la investigació de projectes per la salut sexual i reproductiva.

Aquest cop us permetrà conèixer racons com els Pins del Poeta, el turó de la Guàrdia, passarà per l'Aqüeducte i tornarà al centre de la vila. Així ho ha explicat la portaveu del Montpalau Team Lluna Martí que ha dit que hi ha fins a tres recorreguts diferents. També ha dit que «és una marxa oberta que permet fer-ho caminant o corrent». Una de les novetats és que també passarà per l'Ermita de la Mare de Déu de Gràcia i es podrà visitar el seu interior i l'obra que va fer Josep Perpinyà als anys 80. A més, els pessebristes també hi deixaran un pessebre que es podrà veure i que és un crit contra la guerra. La regidora de Cultura i Participació Ciutadana, Verònica Rebollo, ha dit que «convida a tothom a donar suport a tots els actes de la Marató que es fan a Pineda i participant a la Marxa que es fa diumenge».

 

També podeu col·laborar amb la Marató comprant els Tions de Nadal a la parada que tindran els alumnes de l’Institut Pineda aquest diumenge de 10 a 2 a la plaça de les Mèlies. Part dels beneficis de la venda aniran a la Marató.

 

Quina i xocolatada solidària

Aquest divendres l’escola Fedac-Mare de Déu del Roser fa una Quina i una xocolatada solidària per la Marató a les 5 de la tarda al pati de l’escola. Paqui Torres, directora del centre ho ha explicat que els lots són dels comerciants de Pineda i l’Ampa de l’escola s’encarrega de la xocolatada.


 

L'ETAI fa un espectacle i una xocolatada

L’Escola de Teatre Artur Iscla també s’afegeix als actes de la Marató de TV3 amb un espectacle i una xocolatada aquest dissabte a les 5 de la tarda al Centre Cultural. El seu director, Jaume Casals, ha explicat que tots els alumnes hi participaran.


 

Concert de la Coral Pinedenca

I la Coral Pinedenca farà aquest diumenge el Concert de Nadal, en finalitzar la inauguració del Pessebre de l’Església de Santa Maria. Juanita Guerrero, membre de la coral ha explicat que faran un repertori molt nadalenc amb poesia i també recolliran aliments per Càritas i donatius econòmics per la Marató.


 

Partits de veterans de la UER Pineda

I diumenge la UER Pineda fa partits en col.laboració amb la Marató a partir de les 4 de la tarda a Can Xaubet. Celso López ha explicat que es faran diversos partits i jugaran tres partits de diverses categories. Ha dit que esperen rebre molts de donatius i rebran una samarreta d'obsequi. Els ex-jugadors es poden inscriure per disputar els partits.