Vés al contingut
1

La Marxa per la Marató aconsegueix recaptar gairebé 3000€ en una jornada molt lúdica i esportiva

 

Fotos. Montpalau Team

 

Escolta participants a la marxa

 

L'acte central dels actes per la Marató de TV3 ha estat la tercera edició de 'Pineda camina per la Marató' que lidera el centre excursionista Montpalau Team i l'Ajuntament de Pineda. S'han aplegat 580 persones en una jornada de molt bon temps, amb una temperatura ideal per fer una marxa per la muntanya. Aquesta activitat ha recaptat 2980€.

 

1


 

Un recorregut que ha agradat molt als participants

Ha permès passar per l'Ermita de Gràcia i també entrar-hi a dins, els Pins del Poeta, el turó de la Guàrdia, l'Aqüeducte i algunes masies per tornar al centre de la vila. Alguns participants ho han fet corrent, i la majoria caminant. El més petit té menys de tres mesos d'edat, i també hi han participat persones de més de 80 anys. Hi havia tres recorreguts diferents per poder donar cabuda a tots els participants. A l'Aqüeducte de Can Cua hi havia instal.lat l'avituallament gràcies als caps del Cau de Pineda, i a l'arribada es va servir una xocolatada gràcies al XIP. I a les 11 del matí es va poder gaudir d'un concert amb l'Escola de Música de Pineda a la plaça Espanya.

 

Els primers corredors que han fet la marxa amb menys de 45 minuts han destacat sobretot l'organització, el recorregut molt bonic i divertit i el bon ambient que s'ha viscut. La majoria de participants han fet la marxa a peu, tot passejant i han volgut agraït que s'hagi pogut veure l'ermita de Gràcia per dins i un pessebre en contra de la guerra, que han fet els artesans i pessebristes de Pineda, i també un recorregut molt bonic per l'entorn natural de Pineda.

 

La regidora de Cultura i Participació Ciutadana, Verònica Rebollo, ha fet una valoració molt bona de la marxa i ha dit que «moltes entitats s'han sumat a la causa i un cop més s'ha demostrat que hi ha moltes ganes de fer activitats solidàries».

 

 

1

 

 

1

 

 

1

 

 

1

 

1

 

1

 

 

1

 

 

1

 

 

1

 

1

 

 

 

1

 

La fruita que ha sobrat dels avituallaments s'ha entregat a Càritas perquè ho pugui repartir entre les famílies més necessitades que viuen a Pineda.

 

1


 

Quina i xocolatada solidària

L’escola Fedac-Mare de Déu del Roser ha fet una Quina i una xocolatada solidària al pati de l’escola. Els regals han estat donats pels comerciants de Pineda i l’Ampa de l’escola ha fet la xocolatada.


 

L'ETAI fa un espectacle i una xocolatada

L’Escola de Teatre Artur Iscla també s’ha afegit als actes de la Marató de TV3 amb un espectacle i una xocolatada aquest dissabte al Centre Cultural. En total s'han recollit 1500€ que es destinen íntegrament a La Marató.


 

Concert de la Coral Pinedenca

La Coral Pinedenca ha fet el Concert de Nadal amb un repertori molt nadalenc amb poesia i també han recollit aliments per Càritas i donatius econòmics per la Marató.


 

Partits de veterans de la UER Pineda

La UER Pineda ha fet partits en col.laboració amb la Marató amb jugadors veterans. Han recollit donatius i a canvi han regalat una samarreta d'obsequi. Amb aquesta activitat s'ha aconseguit recaptar 800€ que se sumen a la resta d'actes que s'han fet a Pineda.


 

Audició de sardanes amb la cobla Principal de Cassà

S'ha fet aquest diumenge a la plaça de Catalunya organitzat per l’Ajuntament de Pineda i l’Associació Cultural Mare Nostrum. És una audició que organitzen cada any per celebrar les festes de Nadal i serveix també de retrobament amb tots els sardanistes pinedencs.