Vés al contingut
1

The Gospel Viu Choir actuarà al Palau de Música a benefici de l'entitat Active Africa

 

 

El concert es farà dijous dirigit pel pinedenc Moisès Sala amb la col·laboració de Gospel Project de Granollers i Heaven on Earth de Girona, i serà la celebració del vintè aniversari d'Active Africa que duu a terme projectes solidaris a Malawi, Nairobi i a Kènia.

Seran més de 175 persones les que pujaran a l’escenari del Palau de la Música. The Gospel Viu Choir oferirà el repertori de Non Stop Gospel 20, un concert que recull els moments més intensos, emocionants i emblemàtics de les seves vuit produccions anteriors.


El concert serà benèfic i destinarà la seva recaptació a continuar amb la tasca de construcció d'infraestructures a les escoles rurals on treball l'entitat.


 

Les entrades tenen preus dels 22 als 62 euros,  ja estan a la venda al web del Palau de la Música. D’altra banda, totes les persones que no puguin assistir, però hi vulguin col·laborar, tenen a la seva disposició una entrada a la fila 0. 


 

Entrades a https://www.palaumusica.cat/ca/the-gospel-viu-choir_1235677


 


 


 

ACTIVE AFRICA
És una ONG fundada l’any 2004 per Teresa Garolera, després de tornar d'un voluntariat a l'orfenat de les Missioneres de Maria Mediadora a Chezi, Malawi, per respondre a una emergència humanitària del país. Malawi estava afectat per tota mena de desastres naturals que destrossaven periòdicament la seva infraestructura social i econòmica amb sequeres persistents combinades amb inundacions violentes que provocaven la pèrdua de collites i incidien directament en la malnutrició de la seva població, especialment dels nens.

Al 2005, es van incorporar Carmen Masferrer i Helena Valsells i al 2006, Teresa Comín. Durant aquests 20 anys, la seva missió ha sigut contribuir al desenvolupament integral i sostenible de comunitats de Malawi i Kènia, mitjançant l'execució de projectes de cooperació internacional en l'àmbit de l'educació, la sanitat, l'agricultura i l'apoderament de la dona.
ACTIVE AFRICA ha centrat els seus esforços a Malawi. Va començar a treballar a la zona de Chezi, una petita població agrícola del districte de Dowa, a uns 40 quilòmetres al Nord-est de Lilongwe, la capital. Des de l'any 2006, també va començar a treballar a Kènia.
 
Durant aquests vint anys, ha ampliat el seu radi d'acció a altres zones del país com Lilongwe, Kapiri i Likuni, aixó com a Nairobi i a la regió de Samburu, a Kènia.
“Ens prenem molt seriosament la nostra tasca. Aprenem molt de les nostres contraparts i sempre escoltem abans d'actuar. El que va començar com l'expressió d’un sentiment de justícia, s’ha convertit en un objectiu vital”, expressen les seves responsables. 


 

1