Vés al contingut
1

L’establiment ‘Quico Jorge Barbers’ de Pineda ja té les 3 estrelles de ‘Barberías con Encanto’

Foto: Quico Torres

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Han estat guardonats en reconeixement a la seva excel·lència i qualitat en el sector de la perruqueria. El comitè de ‘Barberías con Encanto’ ha destacat l’establiment pinedenc com un referent en el sector. Quico Torres, un dels propietaris de la barberia s’ha mostrat molt satisfet pel guardó i ha dit que és una bona manera de posar en valor l’ofici de perruquer.

 

Quico Torres ha explicat que va començar el negoci el gener de l’any 1995. Al cap de dos anys s’hi va afegir el seu germà Jorge Torres i aviat celebraran els 30 anys de la barberia. Durant aquest temps s’han anat formant, reformant el local i oferint un bon servei als clients. Torres ha dit que ‘Barberías con Encanto’ reconeix la gestió del negoci, l’atenció al client, la creativitat en els estils, entre altres aspectes.

 

Barberías con Encanto’ és la certificació de qualitat en el món de la barberia que, a través de les seves estrelles, reconeix l’excel·lència dels establiments. Un dels principals objectius són compartir i difondre l’encant i l'essència d’aquest històric i innovador ofici, tant del sector de la perruqueria com al client final.