Vés al contingut
1

Els Castellers de l’Alt Maresme i la Selva Marítima tenen nova junta

Foto: Els Maduixots

 

La pinedenca Yasmin Argaz és la nova vicepresidenta de ‘Els Maduixots’ i Bernat Sanjuan és el nou president. Per part de la tècnica, esta encapçalada pels torderencs Mercè Masferrer i Pol Torrent. Entre els objectius de la nova junta hi ha l’increment de la massa social i crear una escola de músics perquè tothom qui vulgui pugui rebre classes gratuïtes per aprendre a tocar la gralla o el tabal. La nova junta també s’ha compromès a reunir-se amb tots els ajuntaments del territori per buscar un nou local d’assaig que compleixi els requisits necessaris. Un dels altres objectius és afavorir i incrementar la presència femenina a la colla, i seguir sent un espai segur i respectuós amb les persones LGTBIQ+.

 

Els Maduixots iniciaran els assajos de canalla el proper dimarts 6 de febrer i els assajos generals el divendres 16 de febrer al seu local, actualment a Pineda de Mar. Des de la colla conviden a tothom qui vulgui a anar als assajos, els dimarts i divendres d’aquest 2024. Qui estigui interessat pot posar-s’hi en contacte mitjançant l’Instagram @maduixots o el correu electrònic castellersaltmaresme@gmail.com

La colla ha escollit aquest diumenge, a l'assemblea anual ordinària, la nova junta directiva i tècnica pels propers dos anys.