Vés al contingut
1

El XIP ha cuinat 8000 calçots a la plaça

Fotos: Joan Caimel

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Un any més ha estat tot un èxit i els membres de l’entitat han fet una valoració molt positiva de l'activitat. Han servit 8000 racions acompanyats de la salsa romesco, feta amb base d'ametlla i avellana i nyora. El XIP ha fet 160 quilos de salsa amb ingredients naturals i de qualitat.

La regidora de Cultura i Participació Ciutadana, Verònica Rebollo ha explicat que el bon temps ha fet que molta gent s'acostés a la plaça a buscar i menjar els calçots. I Rafa Montero, del XIP ha destacat el bon ambient i la bona feina que s’ha fet des de l’entitat, especialment dels membres més joves que garanteixen la continuïtat del XIP.

 

L’entitat ja prepara l’escudellada popular per Carnaval. Han explicat que ja estant treballant amb les quantitats que volen servir i han explicat que serà com sempre. Ben d’hora al matí tenen previst encendre i fer bullir les olles perquè tot estigui a punt per servir-la, una vegada finalitzada la rua.

 

1

 

2