Vés al contingut
1

Equips pinedencs han fet podi al 7è Cros semi-urbà de Pineda

Fotos: Gesport

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

El guanyador en categoria masculina ha estat Redouant El Ghali Souidika i la guanyadora en categoria femenina ha estat Jordina Peracaula Juandó.

A la categoria femení absolut, la pinedenca Lluna Martí, del Montpalau Team ha quedat en 3era posició. I en la categoria de Masculí absolut, Mohambed Stitou del Trirelay ha quedat en segona posició i el pinedenc Martí Lázaro del Montpalau Team en tercera posició. Pel que fa a la categoria sub-12, Bruna Soler Ferrer ha quedat 1era local en categoria femenina i Joel Rosado Resano, 1er local masculí.

El Cross s’ha disputat aquest dissabte a Pineda amb la participació de centenars de corredors locals i també d'altres punts. També hi han participat molts nens i nenes, i diversos clubs van presentar corredors en diferents categories. Noèlia Pastor de Gesport, organitzadors de la prova, ha fet una valoració positiva del Cross de Pineda. Podeu consultar la classificació completa al web: www.gesport.cat

2

1

 

El Circuit Maresmenc de Cros és una iniciativa promoguda pel Consell Esportiu del Maresme, els diferents Ajuntaments de la comarca del Maresme i Gesport posada en marxa fa més de 10 anys, que consisteix en una lliga puntuable de Cros formada per 9 proves. La propera cita serà el 28 de gener a Calella.

 

 

1

 

 

1

 

 

1

 

 

1