Vés al contingut
1

Nova mobilització contra la pujada d'impostos a Pineda

 

Fotos. Mari Luz Leal

 

Una vegada més un grup de veïns s'han mobilitzat contra la pujada dels impostos a Pineda, sobretot de l'Impost de Bens Immobles, o bé el d'escombraries. Un grup de veïns han fet dissabte una marxa pel carrer Dr. Bertomeu, passant per davant l'Ajuntament de Pineda i han acabat a la carretera Nacional II, just davant del semàfor. Els manifestants han estat convocats a través de les xarxes socials i amb cartells al carrer, i també pel col.lectiu l'Estel Groc, que vol aglutinar les mobilitzacions, i han demanat a l'Ajuntament que pugui revertir la mesura d'incrementar els impostos.

 

En termes generals, han dit que «la mesura és injusta» i reclamen «replantejar l'augment d'impostos, perquè hi ha emergència social». Han explicat que «els que no puguin pagar els arribaran recàrrecs i per això demanen que els impostos puguin de mica en mica». Segons han explicat a Ràdio Pineda, «hi ha gent que no podrà podrà fer front als pagaments».

També han dit que «els impostos sí que han pujat els darrers anys segons han pogut comprovar amb els rebuts dels darrers anys».

 

1

 

1

 

Els organitzadors han lamentat que la protesta no hagi sumat més persones. Pensen que «la gent es queixa però en canvi la manifestació no ha sumat gaires participants». Han dit que «no és una protesta de caire polític sinó social». També han remarcat que «és un moviment pacífic i democràtic».


També han agraït la col.laboració de la Policia Local de Pineda i també dels Mossos d'Esquadra que «van ajudar a que la protesta es pogués fer amb normalitat».

També han anunciat que també faran una mobilització al proper ple municipal com al passat ple del mes de gener i també han dit que «faran reunions el primer divendres de cada mes a les 8 del vespre.