Vés al contingut
1

Un Mosso d’Esquadra fora de servei frustra un robatori en un domicili de Pineda de Mar

Foto d'arxiu

Un agent fora de servei de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra va aconseguir frustrar un robatori a interior de domicili i detenir el presumpte lladre, juntament amb una patrulla de Seguretat Ciutadana.  La tarda del 21 de febrer, l’agent fora de servei va observar com de dins d’un aparcament comunitari, situat al carrer Roger de Llúria, en sortia una persona encaputxada amb una televisió sota el braç tapada amb una manta i una motxilla de grans dimensions a l’esquena. Davant d’aquest fet sospitós, l’agent es va identificar com a policia i va demanar a la persona que s’aturés. El presumpte lladre no va fer cas de les indicacions i va fugir corrents en direcció a l’estació de tren. L’agent el va seguir i va alertar a la comissaria de Pineda de Mar. Durant la persecució, d’aproximadament un quilòmetre, el presumpte lladre va llançar la motxilla i la televisió.


 

Finalment, gràcies a la intervenció d’una patrulla de Seguretat Ciutadana, el presumpte lladre, un home de 51 anys, va ser detingut per un delicte de robatori amb força. També es va poder recuperar la televisió que el lladre havia abandonat durant la fugida.

 

Així mateix, es va poder comprovar que una porta metàl·lica de l’aparcament comunitari, que donava accés a l’interior d’un domicili, havia estat forçada. El domicili estava tot regirat i hi mancava la televisió del moble del menjador.

 

El detingut, a qui consten nombrosos antecedents policials, va passar a disposició judicial als Jutjats d’Arenys de Mar.