Vés al contingut
1

Mar de Flors escalfa motors per la nova edició que es celebrarà el 27 i 28 d'abril

 

Fotos de 2023.


 

La temàtica d'enguany porta per nom "En transformació...ens transformem..."i vol ser el punt de partida per fer fer créixer la proposta que es fa a Pineda. Una vegada més coincidirà amb la Mostra de Teatre Amateur de Catalunya que també es celebra a Pineda aquell cap de setmana. Diversos espais es transformaran en un projecte per donar llum i color a Pineda, amb l'objectiu de gaudir d’uns espais florals i artístics. Es fan tant en places, edificis emblemàtics, carrers, aparadors, o als plats originals dels restauradors.


 

Diversos establiments també engalanaran els aparadors amb motius florals durant aquell cap de setmana i enguany es faran tallers per aprendre a fer centres florals, o per construir un parterre. També les escoles de Pineda hi participaran així com els tres instituts.

Hi haurà muntatges florals a una desena de places de Pineda a punts com ara Santa Maria, Plaça Catalunya, Espai Sara Llorens, Can Comas, Plaça de les Mèlies, la Plaça de Sant Pere Pescador i la platja dels Pescadors entre altres.

 

També es faran tallers d'estampació floral i per aprendre a fer rams florals de flor seca.

 

 

1

 

1

 

1