Vés al contingut
1

La Diputació de Barcelona atorga a l'Ajuntament de Pineda 1.728.302€ per a fer inversions

 

 

Aquest matí el ple de la Diputació de Barcelona ha aprovat el Pla General d’Inversions del període 2024-2027. Pineda té assignada per aquests propers quatre anys un total d’1.728.302 euros que s’hauran de destinar a inversió, i que seran una gran ajuda econòmica pel municipi, per complementar les partides d’inversió finançades amb recursos propis segons ha dit el govern municipal.


 

L’alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha destacat en l’anunci de l’aprovació del Pla General d’Inversions, que la Diputació de Barcelona “una vegada més, està demostrant el seu suport al món municipal, preocupant-se per la salut financera dels Ajuntaments, als quals ens ajuda d’una manera eficient i directa”. L’alcalde també ha dit que en els propers dies s’anirà anunciant els projectes en els quals Pineda destinarà aquests diners .

Però ja ha avançat que l'Ajuntament destinarà bona part del pressupost per fer realitat el projecte de la remodelació de la plaça de l'Estació de Pineda. L'alcalde Xavier Amor ha dit que «l'objectiu és dinamitzar l'entrada a Pineda des de l'estació de tren i cal transformar aquest espai del poble, que és molt necessari i esperat».

 

La inversió forma part del Pla General d'Inversions de 2024-2027 i son diners que atorga la Diputació als municipis barcelonins.