Vés al contingut
1

Exposicions documentals i artístiques als equipaments municipals

 

A la biblioteca Serra i Moret podeu visitar dues exposicions fins el 14 de març. Una d’elles és ‘Dones i Tecnologia’. La seva directora Juana de Haro ha dit que és una mostra dedicada a les dones que han tingut un paper important en els àmbits de la ciència i la tecnologia.

 

L’altre exposició que podreu veure a la biblioteca és ‘Dones’. Juana de Haro ha dit que trobareu un recull de llibres i material audiovisual que posen en valor el paper de la dona.

 

1

 

I la biblioteca de Poblenou organitza, aquest divendres a les 6 de la tarda, una sessió especial dedicada a les veus femenines en l’àmbit musical amb ‘Muerta Sánchez Dj’ a les 6 de la tarda. 

 

 

2

 

 

 

El Centre Cívic Poblenou acull aquesta setmana les exposicions ‘De professió artista’, una mostra col·lectiva de dones artistes de Pineda, a la Sala Galeano. Sílvia Plaza, coordinadora d’activitats ha explicat que aquest divendres les autores fan una visita a l’exposició, partir de 2/4 de 6 de la tarda, per tal que el públic pugui parlar amb elles i comentar aspectes relacionats amb les seves professions.

 

4

 

3

 

Les dones que fan el taller ‘Dona, i tu què pintes’ també exposen al vestíbul del Centre Cívic. I aquest divendres també es fa un taller de dansa creativa a 2/4 de 7 de la tarda a la Sala Galeano, amb la col·laboració de Sílvia Márquez de Mandala Ioga. Cal portar roba còmoda i una estoreta. Totes les activitats són gratuïtes i de lliure accés fins a omplir l’aforament.

 

4