Vés al contingut
1

Diego Sánchez (PP): «Amb el PSC tenim un projecte de govern que es diu Pineda»

 

Escolta l'entrevista a Diego Sánchez

 

 

El regidor portaveu del PP i regidor de Seguretat i Mobilitat a l'Ajuntament de Pineda ha participat avui al cicle d'entrevistes als portaveus polítics a l'Ajuntament de Pineda. Ha posat en valor la tasca de la Policia Local, dient que «són uns grans professionals i una àrea molt valorada per la ciutadania». També ha dit que «està molt orgullós de poder dirigir políticament la Policia» i ha parlat també de la importància de la tasca que es fa en mobilitat a Pineda i de «les moltes tasques no es fan públiques, però que es fan dia a dia».


 

El regidor de Seguretat de l'Ajuntament de Pineda, Diego Sánchez, ha fet un bon balanç dels primers mesos a l'equip de govern i també ha parlat de la importància de fer polítiques de millora de la seguretat ciutadana i de lluita contra els delinqüents i els actes vandàlics. Diego Sánchez ha dit que la ciutadania ha de percebre la seguretat, «la seguretat és un dret, però també una percepció». Ha afegit que «el seu objectiu és que Pineda sigui un poble segur».


 

En relació a l'actitud de l'oposició, ha dit que «és molt important el seu paper però ell ho faria diferent» i ha carregat contra els tres partits dels que ha dit que «fan un discurs del passat, buscant el titular fàcil i el suport del públic durant els plens, o bé de fer preguntes per posar en evidència el govern, en comptes de fer aportacions positives».

 

També ha dit que «el PP ha fet aportacions importants al Pla d'Acció Municipal, per exemple per la instal.lació de més càmeres de seguretat, lluitar contra les ocupacions d'habitatges, facilitar l'accés a la cultura, i el suport per ajudar a trobar habitatge, sobretot a les persones més grans de 65 anys, entre altres mesures».  També ha dit que «ha estat inevitable pujar els impostos perquè Pineda té una gran cartera de serveis que no dona cap municipi, amb un cost molt alt».

 

També ha parlat de la política catalana, dient que «no esperava que el govern durés tant» i ha afegit que «els partits independentistes no han aportat res a la política de Catalunya i la política s'ha mogut per interessos i estratègies». Ha dit que «està convençut que el PP sumarà més diputats i farà un bon resultat» i ha dit que «altres partits que els han tret molts de vots, ara són residuals i no han aportat res a la política».

 

També ha demanat anar a votar per les Eleccions Europees del 9 de juny perquè bon part de les decisions es prenen a Brusel.les, i ha afegit que «malahuradament hi ha molt de soroll a la política espanyola».

Podeu escoltar l'entrevista sencera a www.radiopineda.cat