Vés al contingut
1

El servei de Taxi a Demanda iniciarà una prova pilot amb parades fixes a Can Carreras

 

És un servei dissenyat per l’Ajuntament de Pineda, en funcionament des de 2015, que pretén facilitar les connexions amb els diferents nuclis urbans de Poblenou, Les Creus i Pineda Centre, a les persones empadronades a Can Carreras. La prova pilot establirà horaris, freqüències i parades específiques a partir d’aquest mateix dilluns, prèvia inscriopció al telèfon 900 696 566, a partir de dilluns dia 22 d'abril. Les persones usuàries cal que el reservin amb un dia d’antelació. Les reserves es podran fer de dilluns a divendres entre les 8 del matí i les 8 del vespre.

Els horaris de circulació dels taxis per aquest servei comencen a les 07 del matí i acaben a 3/4 de 8 del vespre, amb una freqüència estimada cada 30 minuts. L’itinerari establert per a la prova pilot inclou un total de 9 parades. A Can Carreres s’hi situen sis d’aquestes nou, i les altres tres es trobaran als nuclis urbans: al CAP Poblenou, a la rotonda de Les Creus i a Plaça Espanya. Aquestes parades substituiran el servei a domicili que es prestava actualment.


 

44 trajectes hàbils per usuari i mes

El servei oferirà un total de fins a 44 trajectes hàbils per a cada usuari i cada mes. Cada trajecte s’entén com a viatge en un únic sentit, sigui des de Can Carreras als nuclis o viceversa.


 

Subvenció a càrrec de l’Ajuntament de Pineda

L’import del transport variarà en funció del nombre de les persones usuàries, passant dels 2’50€ per viatge individual fins a 0’70€ per persona en cas de ser compartit per quatre. L'Ajuntament subvencionarà el cost addicional que suposa aquest servei, un cost que varia també en funció de les persones que en facin ús.

1

2