Vés al contingut
1

Les terrasses provisionals de bars i restaurants a Pineda es mantindran els propers mesos

 

Foto. Ràdio Pineda

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit, però, que treballaran per millorar la imatge actual i unificar criteris. Ha dit que «s'espera una primavera i estiu amb més normalitat pel que fa a la pandèmia, i que, tot i que no els agrada l'estètica dels 'new jersey' als carrers, es permetrà al sector poder-les mantenir un

També ha dit que «es buscaran formules per que algunes cafeteries puguin disposar d'aquest tipus de terrassa però amb un disseny unificat amb jardineres com es fa en altres ciutats». L'alcalde de Pineda també ha dit que «l'Ajuntament prepara una nova ordenança de terrasses per a millorar la imatge actual i unificar criteris». Ha dit que «els establiments que no tenen plaça al davant, s'intentarà buscar una solució».

 

1

 

Xavier Amor va fer aquestes declaracions a l'entrevista a Ràdio Pineda dijous al migdia, en que va respondre les preguntes dels oients. Pel que fa a les terrasses, recordem que el mes d'abril de 2021 el ple de l'Ajuntament de Pineda va permetre que la restauració pogués instal·lar terrasses a les calçades de forma excepcional. Tot el ple hi va votar a favor. Aquestes noves terrasses ocupen un màxim de dos aparcaments, el que suposa 10 metres lineals. Es van instal.lar elements de protecció de formigó coneguts com a 'new jerseys'.

Les despeses van anar a càrrec de l’ajuntament, i els establiments han de fer-se càrrec de la taxa per ocupació de via que determina l’ordenança fiscal municipal. En aquell moment es va dir que la mesura era excepcional per donar suport a les activitats econòmiques del sector de la restauració.