Vés al contingut
1

La Festa Major Petita de Sant Joan arriba amb força a Pineda

 

 

Revetlla de Sant Joan a la Plaça de les Mèlies amb festa i sopar i arribada de la Flama del Canigó

Lo Pau de Ponts i The Sun Cats actuaran a la Revetlla de Sant Joan de les Mèlies i la festa acabarà amb DJ Slump, amb música fins la matinada. Els actes començaran a les 8 del vespre a la Plaça de les Mèlies, amb l'arribada de la flama, encesa del peveter amb la Flama del Canigó, grallers, batucada, la dansa de la Dauna, sopar, i finalment les actuacions musicals. El sopar és a base de coca de recapte, amanida de pasta amb 'toppings', beguda, gelat i rom cremat al preu de 12€. Durant tota la nit no hi faltarà la coca i el cava i també hi haurà servei de bar.

 

Reserva de tiquets pel sopar (limitats)

Tiquets pel sopar a la venda a les Botigues Herbes de Pineda, i al local del Centre Excursionista Montpalau Team de Pineda. Aquí també pots fer la teva reserva del sopar.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeLpR9_KCIWix2pQpTg_U269T9d781Yx2ETwZG7DuncOqtq0w/viewform

La revetlla està organitzada per diverses entitats que han fet públic que «cap d'elles guanyarà diners amb la revetlla sinó que els guanys que hi pugui haver serviran íntegrament per organitzar la revetlla de l'any que ve».

La revetlla serà possible gràcies a l'organització del Cau de Pineda, el Centre Excursionista Montpalau Team, les Forces Infernals de Poblenou, la Colla de Geganters i Grallers de Pineda, el Pubillatge, el XIP i els ADF's amb el suport de l'Ajuntament de Pineda.

 

1

 

'La nit més Xul@!', la revetlla de Sant Joan a Poblenou

Es farà divendres 23 de juny a la plaça de la Biblioteca de Poblenou amb sopar a la fresca i ball amb DJ 'fins que el cos aguanti'. S'ha anunciat que hi haurà música de totes les dècades i servei de bar a preus populars.

Si voleu reservar tiquets pel sopar us heu de posar en contacte amb els Xulos.

La revetlla de Poblenou està organitzada pels Xulos de Pineda amb el suport de l'Ajuntament de Pineda.

 

1

 

 

Revetlla e la Penya Barcelonista amb un sopar i coca

La Penya Barcelonista de Pineda farà la revetlla a partir de les 9 de la nit al local de la penya (c/ Biblioteca, 31) amb un sopar i coca al preu de 20 euros. Manel Flores ha dit que és una revetlla familiar que fa més de 40 anys que la celebren i és oberta a tothom.  Inscripcions al telèfon 620 58 89 72.

 

Revetlla a Can Carreras

Els veïns de Can Carreras també celebren la revetlla a partir de les 9 del vespre al Casal. Hi ha música en directe, servei de bar, coca i cava per a tothom. Sònia Gómez, presidenta de l’Associació de Veïns del barri ha explicat que qui vulgui podrà portar el sopar de casa. També ha dit que és una revetlla més tranquil·la ja que no es poden tirar petards. El preu de l’entrada és de 10 euros pels socis i de 20 euros pels no socis. També es fa el sorteig d’un pernil i dues ampolles de Rioja.


 


La revetlla a Ràdio Pineda

Ràdio Pineda també us oferirem música festiva per celebrar la Revetlla de Sant Joan a partir de les 20h amb Dj Ricard Ubach a través de l’emissora 94.6 FM.. També ens pot seguir escoltant la ràdio en directe al web radiopineda.cat i per la nostra aplicació de mòbil.

 


 

Dissabte 24 de juny. Sant Joan

Es fa l’ofici solemne en honor al sant a les 12h a l’Església

Parroquial de Santa Maria.

1
Foto d'arxiu

 

 

 

I a partir de 2/4 de 9 del vespre concert de Sant Joan amb Mònica Green Trio a 2/4 de 9 del vespre a la Plaça d’Espanya. La cantant Mònica Green celebra 30 anys presentant ‘The Project Soul’ amb una recopilació de temes de jazz, soul, blues i R&B. No us ho perdeu, serà un gran concert.

 

1


 

Diumenge 25 de juny

Aquest diumenge trobareu una activitat de bombolles gegants a 2/4 de 12 del matí al pati de Can Comas. I diumenge també hi ha ballada de sardanes a càrrec de la cobla La Principal de Cassà a 2/4 de 8 del vespre a la plaça de les Mèlies. A la mitja part es farà el ball de gegants amb els geganters i grallers de Pineda. L'Ermessenda de Montsoriu estrebarà un mocador de puntes de coixí elaborat pel grup de puntaires de l’Associació de Dones Pinedenques. La geganta també estrenarà les noves arracades fetes per la dissenyadora polifacètica, Gemma Grau que també és pinedenca.

 

Més informació

 

 

 

1